Kaarsen

In een gezellig huis of een sfeervolle tuin mogen kaarsen absoluut niet ontbreken. Denkt u zich maar in, een romantisch diner of een goed gesprek zijn toch het best bij rustig flikkerend kaarslicht. In ons tuincentrum kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen van zowel Bolsius als Spaas. Combineer onze kaarsen met een mooie kandelaar op een bijpassende schaal of dienblad. Vergeet ook de kaarsen voor buiten niet, denk bijvoorbeeld aan zomerse fakkels, lantaarns of citronellakaarsen tegen lastige muggen. In ons tuincentrum doet u allerlei ideeën op over de nieuwste trends op het gebied van sfeerverlichting.

Led kaarsen - Van Buynder

LED kaarsen

Een kaars zonder vlam? Jawel, het bestaat! Met LED kaarsen brengt u evenveel sfeer aan als met echte kaarsen, maar dan zonder de bijkomende risico’s. U bent vast wel eens zonder een kaars te doven in slaap gevallen of misschien heeft druipend kaarsvet uw nieuwe bijzettafel onlangs vernield. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom dinerkaarsen, stompkaarsen of waxinelichtjes op batterij écht iets voor u zijn.

  • in elke omgeving veilig te gebruiken - zelfs in de buurt van kleine kinderen en iets te enthousiaste huisdieren
  • vlamloze kaarsen zijn schoon in gebruik en doen geen schade aan uw meubels of gezondheid
  • LED kaarsen gaan jarenlang mee

Koop kaarsen in Temse

Bij Van Buynder Tuincentrum zorgen wij dat u niet in het donker zit. Wij hebben kaarsen aan scherpe prijzen. Bezoek onze sfeerafdeling en bekijk ons aanbod aan kaarsen. Kom langs in ons tuincentrum nabij Sint-Niklaas en Bornem in Oost-Vlaanderen en verlicht uw huis op een sfeervolle manier. Heeft u vragen over ons assortiment? Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag. 

Bekijk openingsuren

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau