Bloemenwinkel Sint-Niklaas

In de bloemenwinkel van ons Tuincenter Van Buynder nabij Sint-Niklaas kunt u voor elke gelegenheid een prachtig boeket vinden. We stellen de boeketten zorgvuldig samen, afgestemd op het seizoen, en uw eigen wensen!

Uw bloemist nabij Sint-Niklaas

In onze bloemenwinkel bij Sint-Niklaas vindt u kant-en-klare boeketten voor feestelijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, geboortes en Valentijnsdag. Verras de jarige met zijn favoriete bloemen en feliciteer de kersverse ouders met een toepasselijke bos van roze en paarse tinten! Een jongetje geboren? Daar hoort natuurlijk een zijdezachte blauwe knuffelbeer bij. Zomaar iemand bedanken of verrassen? Ga voor een plukboeket! Denk aan combinaties van de paarse allium en zachtroze lelies of zoete rozen en kleurrijke chrysanten.

Bruidsboeketten en corsages uit onze bloemenwinkel nabij Sint-NiklaasBloemenwinkel nabij Sint-Niklaas voor prachtig bruidswerk

Bij zo’n feestelijke gelegenheid als een bruiloft zijn de bloemstukken echte eye-catchers. Een witte bruiloft of een thema-bruiloft? Groots uitpakken of eenvoudige decoraties? Wij weten er wel raad mee. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken, of kom langs. We helpen u graag bij het samenstellen van een bruidsboeket en andere decoraties, zoals het aankleden van de dinertafels en de corsage van de bruidegom. Kom even langs in onze bloemenwinkel dichtbij Sint-Niklaas. 

Rouwboeketten laten maken door onze bloemenwinkel bij Sint-Niklaas 

Voor een mooi afscheid wilt u natuurlijk een bijpassend rouwboeket. In onze webshop kunt u een aantal rouwbloemstukken bekijken die één kleur en één soort bloem bevatten, zoals rode of witte rozen. Of bekijk de kleurrijke varianten met een combinatie van verschillende bloemen. In onze bloemenzaak nabij Sint-Niklaas stellen we graag een persoonlijk rouwboeket of biedermeier voor u samen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en we gaan graag voor u aan de slag.

Laat u inspireren door onze bloemist nabij Sint-Niklaas

Een boeket op tafel is eigenlijk onmisbaar in huis. Naast de groene kamerplanten geeft het een natuurlijke sfeer in huis. Naast de boeketten die u al in onze bloemenwinkel nabij Sint-Niklaas kunt vinden, kunt u ook uw persoonlijke boeket laten samenstellen. Tegen een kleine vergoeding bezorgen we de boeketten bovendien bij u thuis! Zo kunt u elk boeket afstemmen op uw interieur, met bijvoorbeeld een groen boeket van geurende eucalyptusbladeren en distels. Of ga voor een extravagante bos met strelitzia’s en ridderspoor.

Elk seizoen een toepasselijk boeketBloemenwinkel Sint-Niklaas voor de mooiste boeketten

Bij onze bloemenwinkel nabij Sint-Niklaas vindt u in het voorjaar boeketten van tulpen in verschillende kleuren. Maak het zo bont als u zelf wilt, met paarse, rode en oranje tulpen! Of houd het rustig en zet een paar stelen gele tulpen in een smalle vaas. ’s Zomers, als de hitte ons te veel wordt, houden we het graag eenvoudig en luchtig. Denk aan boeketten die bestaan uit smalle bloemen zoals klaprozen, korenbloemen en dilleschermen. Als de dagen wat kouder worden zetten we pronkende zonnebloemen op tafel, gecombineerd met oranje gerbera’s en prachtige herfstbladeren. Een lampionplant brengt ook al veel sfeer in huis. ’s Winters kunnen de handen uit de mouwen en vindt u bij ons de leukste kerststukjes, maar ook genoeg decoratie om uw eigen kerststukje te maken.

Verzorg het boeket

Als u een boeket van onze bloemenwinkel bij Sint-Niklaas hebt gehaald, wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. We geven u graag wat verzorgingstips!

  • Snijd de bloemen schuin af, zodat ze zoveel mogelijk water kunnen opnemen.
  • Geef de bloemen water dat op kamertemperatuur is.
  • Ververs het water elke 3 dagen. Om nog langer van het boeket te kunnen genieten, kun je de stelen ook weer een stukje afsnijden.
  • Wij houden wel van een warm huis, maar bloemen gedijen het best rond de 19 graden.
  • Zet het boeket niet bij een fruitschaal of warmtebron.

Vazen bij uw boeket uit onze bloemenzaak bij Sint-Niklaas

Een boeket staat niet zonder vaas. In onze bloemenwinkel nabij Sint-Niklaas is er gelukkig ook ruime keuze aan vazen en potten. Style het boeket in een glazen vaas, zodat het boeket in vol ornaat te zien is. Vazen kunnen ook echte eye-catchers zijn, zoek een vaas die qua kleur combineert met je boeket, zo kun je blijven afwisselen! Een dichte vaas met een egale kleur zorgt voor wat meer rust. Natuurlijk hoef je een boeket niet in één vaas te stoppen, zet kleine vaasjes bij elkaar en zet in elk vaasje een andere bloem. Sfeer gegarandeerd! Niet zeker of de boeket wel in uw vaas past? In de webshop kunt u ervoor kiezen om een bijpassende glazen vaas met het boeket te laten bezorgen, zodat de bos goed tot zijn recht zal komen.

Uw boeket thuis laten bezorgen door onze bloemenwinkel bij Sint-Niklaas

Onze bloemenwinkel dichtbij Sint-Niklaas, Van Buynder bezorgt de boeketten ook thuis. Bekijk de boeketten in onze webshop. Per boeket kunt u een keuze maken uit de grootte van het boeket, en of u er een bijpassende vaas bijgeleverd wilt hebben. Is het boeket een cadeau? Voor een persoonlijk bericht voegt u een kaartje toe met uw eigen tekst! Daarnaast ziet u direct wanneer het boeket geleverd kan worden