Tuincentrum Oost-Vlaanderen

In het oosten van Oost-Vlaanderen vindt u ons tuincentrum Van Buynder. Hier kunt u terecht voor de inrichting van uw huis en tuin, van barbecues en tuinmeubelen tot mandjes voor uw huisdier en persoonlijke boeketten. Wij staan u uiteraard graag te woord als u vragen heeft over het inrichten van de tuin, bijvoorbeeld nieuwe bestrating of het aanleggen van een border met prachtige tuinplanten. Hoe groot of klein uw tuin ook is, bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen slaagt u altijd!

Tuinplanten in Oost-VlaanderenTuinplanten van ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen

In ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen vindt u een groot aanbod aan tuinplanten. Wilt u weten welke tuinplanten geschikt zijn voor uw tuin? Dan is het belangrijk om te weten wat voor grond de tuin heeft, en welke grond de tuinplanten nodig hebben, die u wilt hebben. Daarnaast variëren tuinplanten in bloeiperiodes, wat het erg leuk maakt om door de seizoenen heen te variëren met bloeiende planten. In de winter kunt u bijvoorbeeld heide aanleggen, zodat er toch nog wat kleur in de tuin staat. In het voorjaar komt de helleborus al op, die in allerlei kleuren beschikbaar is. ’s Zomers is er uiteraard genoeg keuze uit eenjarige en meerjarige planten. Tot slot is een boom met verkleurend blad prachtig om te zien in de herfst, bijvoorbeeld de tulpenboom. Voor het onderhoud van uw tuinplanten vindt u bij ons het beste tuingereedschap.

Barbecues in uw tuincentrum in Oost-Vlaanderen

Tijdens een warme zomer en misschien ook een koel voorjaar wilt u natuurlijk optimaal genieten van het lekkere weer in uw achtertuin. Een barbecue is daarbij onmisbaar! Bij Van Buynder hebben wij allerlei soorten barbecues, voor iedere tuin. We zetten de voor- en nadelen op een rijtje:

  • Elektrische barbecues zijn zeer geschikt voor kleinere tuinen en balkons, omdat ze weinig ruimte innemen, veilig zijn, en u heeft geen gasflessen nodig. Wel is een juiste stroomtoevoer belangrijk.
  • Houtskoolbarbecues geven het echte authentieke barbecuegevoel, maar de rook kan voor sommigen minder aantrekkelijk zijn. Een stopcontact is echter niet nodig.
  • Gasbarbecues zijn veel sneller warm dan houtskoolbarbecues, en de temperatuur is eenvoudig aan te passen. Het is wel belangrijk dat de lege gasflessen worden vervangen.
  • Buitenkeukens staan natuurlijk vooral prachtig in een grote tuin, en bieden veel opbergruimte. De temperatuur is eenvoudig aan te passen. Stel al uw vragen over buitenkeukens aan de medewerkers van ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen. 

Tuinmeubelen uit uw tuincentrum in Oost-VlaanderenPrachtige tuinmeubelen in ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen

Tijdens een heerlijke barbecueavond is comfort ook niet onbelangrijk, gelukkig weten we daar wel raad mee bij uw tuincentrum in Oost-Vlaanderen. Even achterover in de loungestoel of met het hele gezin dineren aan een robuuste tuintafel, de keuze voor goede tuinmeubelen kan soms wat tijd in beslag nemen. Uiteraard kunt u in ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen al onze tuinmeubelen en tuintafels bekijken, en even uitproberen, zodat u zeker bent van een goede keuze. U kunt bij ons terecht voor volledige tuinmeubelsets van verschillende materialen, waaronder wicker, aluminium hout en kunststof. Elk materiaal heeft zo zijn voor- en nadelen, maar de meubelen worden zo vervaardigd dat ze jarenlang meegaan.

Sfeer in de tuin

Kom bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen inspiratie op doen voor de leukste accessoires, zoals bijzettafels voor bij de tuinmeubelen en knusse kussens. Mooie tuinverlichting mag ook niet ontbreken, daarom hebben wij een ruim assortiment aan tuinlampen, zowel authentieke lantaarns als inbouwspots voor langs het pad of om bepaalde delen van de tuin extra te belichten.

Sfeer in ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen

In de winter is buiten zitten niet zo’n fijn idee, maar met ons assortiment geurkaarsen van Riverdale maakt u het in huis ook meteen knus. Met wat uitbundige kamerplanten, zoals de monstera en strelitzia, mag de tuin zijn welverdiende rust krijgen. Daarnaast zetten wij elk jaar een kerstshow op waar u genoeg inspiratie kunt opdoen voor het versieren van de kerstboom, waaronder kerstballen in allerlei kleuren en vormen en kerstverlichting voor zowel binnen als buiten.

Bloemen bestellen in de webshop

Ook in huis maakt u het 's zomers maakt u het gezellig met Van Buynder. Zo kunt u bij ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen bloemen bestellen via de webshop en direct thuis laten bezorgen, of in de winkel de boeketten bekijken. Voor iedere gelegenheid zijn er speciale boeketten, waaronder verjaardagen, bruiloften en rouwboeketten, voor een mooi afscheid. Wij kijken graag met u mee als u een persoonlijk boeket wilt laten samenstellen. Als u iemand een boeket cadeau wilt doen, kunt u de bloemencadeaubon kopen, of neem een cadeaubon van ons eigen tuincentrum in Oost-Vlaanderen, waarvan u zelf de waarde kunt aangeven!

Blijf op de hoogte van uw tuincentrum in Oost-Vlaanderen

U bent elke dag van harte welkom in ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen, behalve op dinsdagen, dan zijn we gesloten. Regelmatig hebben wij aanbiedingen en acties, houd hiervoor onze website en Facebook in de gaten. Via deze kanalen houden wij u ook op de hoogte van afwijkende openingstijden en leuke evenementen! In ons tuincentrum kunt u ook even uitrusten met een kopje koffie.