Bewatering

Water is de bron van leven voor uw groene paradijs! Laat uw tuin, terras of balkon tot bloei komen met de bewateringsmiddelen van Van Buynder! 

Ontdek ons assortiment aan slimme bewateringsproducten, zoals tuinslangen, wandslangenboxen, gieters, sprinklers en druppelirrigatie. 

Lees verder en leer hoe u uw groene oase aan tuinplanten of uw gazon kunt laten stralen met de juiste bewateringstechnieken en -tools.

Houd uw tuin happy en hydrateer uw planten!

Bent u ook zo'n plantenliefhebber die ervan geniet om uw handen vuil te maken en uw tuin in bloei te zetten? Dan weet u vast hoe belangrijk bewatering is voor het welzijn van uw planten. Maar geen zorgen, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste bewateringsoplossingen voor uw groene paradijs. Voor we kijken naar de verschillende manieren om uw tuin te voorzien van deze vloeibare basisbehoefte, laat ons eerst even bespreken hoeveel water uw planten nu eigenlijk nodig hebben. 

Bewatering | wandslangebox | Tuinslangen | Gieters | Sprinklesrs | tuincentrum Temse

 • Hoe vaak moet ik mijn planten water geven?
  Dat hangt af van verschillende factoren, zoals het type plant, het seizoen en de weersomstandigheden. Een goede vuistregel is om regelmatig de grond te controleren op vochtigheid. Is de bovenste laag droog? Dan is het tijd om water te geven. Onze experts in het tuincentrum staan altijd klaar om u te adviseren over de ideale bewateringsroutine voor uw planten.
   
 • Wat is de beste tijd om mijn planten water te geven?
  Geef uw vaste tuinplanten en eenjarige tuinplanten 's ochtends vroeg of laat in de avond water, wanneer de temperaturen milder zijn. Op deze manier hebben uw planten voldoende tijd om het water op te nemen voordat de zon fel schijnt. Vermijd het besproeien van uw planten midden op de dag, omdat het water dan snel verdampt en natte bladeren zelfs kunnen verbranden.

Welk bewateringsmiddel past het beste bij uw behoeften?

Bewatering - Van Buynder

 • Tuinslangen zijn er in alle soorten en maten. Maar welke slang is nu de perfecte match voor uw tuin? Heeft u een grote tuin met veel bloembedden die besproeid moeten worden? Dan is een tuinslang met een lang bereik en verschillende sproeistanden ideaal voor u. Of heeft u juist een kleinere buitenruimte en wilt u gemakkelijk kunnen manoeuvreren? Dan is een compacte en flexibele tuinslang precies wat u nodig heeft. 
 • Wandslangenbox: het geheim van een opgeruimde tuin
  Wilt u graag een tuin die er prachtig uitziet zonder slordige, slingerende tuinslangen die de harmonie verstoren? Geen paniek, met een wandslangenbox behoort dit probleem tot het verleden. Deze slimme oplossing zorgt ervoor dat uw tuinslang altijd netjes en geordend is opgeborgen. Zo houdt u niet alleen uw tuin maar ook uzelf happy!

 • Gieters en sprinklers: voor een sproeifeestje in uw tuin
  Wilt u uw planten op een rustige en gerichte manier van water voorzien? Dan is een gieter uw beste maatje! Of houdt u meer van een spetterend sproeifeestje in uw tuin? Dan is een sprinkler de perfecte keuze. Maak van het bewateren van uw planten een feestje en zie ze opbloeien tot ware waterratten!
 • Druppelirrigatie: geef uw planten de perfecte hoeveelheid liefde
  Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw planten te bewateren en water te besparen? Dan is druppelirrigatie de oplossing! Met dit systeem voorziet u uw planten op een gecontroleerde manier van perfect gedoseerde hoeveelheden water, wat rechtstreeks naar de wortels gaat. Zo krijgen ze precies de liefde en aandacht die ze verdienen, zonder verspilling. Verklein uw ecologische voetafdruk en zeg nee tegen waterverspilling met het druppelirrigatie systeem. 

Bewatering - sproeier - gieter - Van Buynder

Ander tuingereedschap nodig? Geen nood, wij zijn de one-stop-shop voor al uw tuinbenodigdheden. 

Elektrisch tuingereedschap

Handgereedschap

Laat uw groene paradijs niet droog staan!

In ons tuincentrum in Temse hebben we alles in huis om uw bewateringsproblemen op te lossen en uw planten te laten floreren. Of u nu een tuin hebt waar u een marathon in kunt rennen of een sfeervol balkon met een paar potten, we hebben de juiste bewateringsoplossingen voor u! Bij Van Buynder willen we dat bewatering een plezierige taak wordt. Daarom hebben we naast functionele producten ook enkele leuke extra's. Wat dacht u van een kleurrijke gieter die uw tuin opvrolijkt? Of een vrolijke sprinkler voor wat waterpret op een warme zomerdag? Zo wordt bewatering niet alleen noodzakelijk, maar ook een bron van plezier voor het hele gezin! Kom naar tuincentrum Van Buynder en ontdek onze bewateringswereld. Laat u inspireren, stel al uw vragen en vertrek met de juiste bewateringsproducten en blaas leven in uw buitenruimte!

KOM LANGS!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buiten