Rouwarrangementen

Wij maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren. Maak een afspraak of kom langs dan zorgen wij  voor een mooi en stijlvol boeket of arrangement, met of zonder lint in de kleur die u passend vindt. 

Rouwboeketten zijn een mooie manier om uw steun en medeleven te betuigen aan een dierbare die is overleden. Bij ons tuincentrum in Temse begrijpen we dat het kiezen van het juiste rouwboeket of -arrangement een emotioneel proces is en daarom hebben we ons assortiment met zorg samengesteld. Onze rouwboeketten zijn met liefde en aandacht samengesteld en kunnen gemakkelijk via ons bestelformulier onderaan deze pagina worden besteld.

Verschillende soorten rouwboeketten

Bij ons tuincentrum bieden we verschillende soorten rouwboeketten aan, zodat u een boeket kunt kiezen dat past bij de persoonlijkheid van uw dierbare en bij uw relatie met hem of haar. Onze rouwboeketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, variërend van klassieke witte boeketten tot kleurrijke arrangementen met seizoensbloemen. Uw kleurwensen, met of zonder lint in de kleur die u passend vindt. 

Bestelgemak

Bij ons tuincentrum begrijpen we dat het bestellen van rouwboeketten een gevoelige kwestie is en dat u geen extra stress wilt ervaren tijdens deze moeilijke tijd. Om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we een bestelformulier op onze website geplaatst. Via dit formulier kunt u gemakkelijk een rouwboeket bestellen en aangeven waar en wanneer het bezorgd moet worden. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat het rouwboeket op de gewenste locatie en op het gewenste tijdstip wordt afgeleverd. Binnenkort vindt u ook foto's op onze website van de te bestellen boeketten. 

Kwaliteit en service

Bij ons tuincentrum in Temse hechten we veel waarde aan kwaliteit en service. Al onze rouwboeketten worden met zorg samengesteld en gemaakt van verse bloemen van hoge kwaliteit. Onze ervaren bloemisten hebben oog voor detail en maken van elk rouwboeket een unieke creatie. Wij begrijpen dat het kiezen van een rouwboeket een emotioneel proces is en daarom staan onze medewerkers altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Rouwboeket bestellen

Gegevens ontvanger boeket:

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen