Bloemen bestellen

Wilt u bloemen bestellen en woont u in de buurt van Sint-Niklaas? In de webshop van Van Buynder vindt u prachtige boeketten en persoonlijke cadeaus voor elke gelegenheid. De boeketten kunnen soms zelfs dezelfde dag nog geleverd worden! Weten wanneer het boeket precies geleverd kan worden? Dat staat direct vermeld bij het boeket.

Verschillende soorten boekettenBloemen bestellen nabij Sint-Niklaas

In onze webshop kunt u allerlei bloemen en boeketten bestellen voor elke gelegenheid. Boeketten met gemengde tulpen voor in het voorjaar of een bont boeket voor op tafel in de zomer. Voor een speels effect zijn er ook plukboeketten met diverse enkele bloemen die enthousiast de kamer opfleuren. Deze boeketten zijn beschikbaar in drie formaten: standaard, groot en XL. De plukboeketten worden geleverd met vaas, bij andere boeketten kunt u zelf aangeven of u een bijpassende glazen vaas wilt bestellen. Voeg een persoonlijk berichtje toe aan het boeket met een kaartje, voor bijvoorbeeld een nieuwe woning of een jubileum.

Online bloemen bestellen voor bijzondere momenten

Er zijn genoeg redenen om bloemen te bestellen te laten bezorgen: verjaardagen, trouwdagen en ook voor een mooi afscheid. U kunt in de webshop op uw gemak een rouwboeket uitkiezen dat u aanspreekt, en direct bij het uitvaartcentrum laten leveren. Liever een persoonlijk samengesteld boeket? In ons tuincentrum in Oost-Vlaanderen helpen wij u graag. Ook een bruiloft is een bijzonder moment waarop de bloemen een belangrijk onderdeel vormen van het feest. We bespreken graag met u uw wensen voor uw bruidsboeket, corsage en andere decoraties voor op de bruiloft!

Boeket laten bezorgen voor Valentijnsdag

Voor Valentijnsdag haalt u natuurlijk alles uit de kast. Een prachtig boeket met rode bloemen mag daarbij niet ontbreken. In de webshop kunt u onder andere de volgende bloemen bestellen:

  • Liefdevolle boeketten met hartjesballon;
  • Romantische lange rode rozen;
  • 1, 3 of 5 roze rozen met vaas voor een subtiel cadeau;
  • Rode tulpen met hartjesballonnen;
  • Bloementaart, een creatie van vrolijke rode en roze bloemen, bij elkaar gebonden als taart. Deze bloemen wel ruim van te voren bestellen!

Laat het boeket (anoniem) bezorgen, of stuur een persoonlijk kaartje mee! Geef je ieder jaar al bloemen cadeau en wil je je valentijn liever met iets heel anders verrassen? Bij Van Buynder hebben wij ook prachtige kamerplanten en de leukste decoraties voor in huis. Met sfeervolle kaarsen en comfortabele kussentjes is een romantische Valentijnsdag gegarandeerd.

Een extraatje

Uw bestelling speciaal maken? Bij het online bestellen van de bloemen kunt u ook een extraatje toevoegen. Voor de liefhebbers van een glaasje heeft u de keuze uit rode wijn, witte wijn, rosé wijn of cava. Bij bijvoorbeeld een huwelijk of jubileum is het ook mogelijk om twee flessen toe te voegen, zoals rode en witte wijn. Bij een geboorte hoort natuurlijk een echte teddybeer! Voor jongens en meisjes zijn er blauwe of roze beren, of als het geslacht nog niet bekend is, is een bruine of witte beer ook erg leuk. Kies direct of u het boeket naar een huisadres of ziekenhuis wilt laten bezorgen.

Iets heel anders dan een boeket laten bezorgenPrachtige bloemen bestellen nabij Sint-Niklaas

Naast boeketten, rouwboeketten en plukboeketten vindt u in de webshop ook andere bloemen, namelijk stijlvolle orchideeën in de kleuren roze en wit, in een schaal of in een pot. Een andere optie is een sterke rode of witte anthurium. Heel leuk om te geven, aangezien deze planten veel langer meegaan dan een boeket. U kunt natuurlijk ook een bloemencadeaubon cadeau doen. De prijs kunt u zelf bepalen, vanaf 5 euro, en is te besteden in meer dan 1500 bloemenwinkels in België en Nederland.

Bloemen bestellen buitenland

Een geboorte of verjaardag in het buitenland, maar kunt u er niet bij zijn? Ook daarvoor kunt u online bloemen bestellen! Via de internationale webshop kunt u een land kiezen, zo ziet u direct welke boeketten beschikbaar zijn en kunt u het gewenste boeket bestellen. De bestelling wordt dan door een van de lokale kwaliteitsbloemisten bezorgd. Zo bent u toch nog een beetje aanwezig.

Bloemen bestellen in de winkel

Vindt u het prettig om de boeketten eerst even te bekijken voordat u een keuze maakt en de bloemen gaat bestellen? U bent uiteraard van harte welkom in ons tuincentrum Van Buynder om boeketten te bekijken die u direct kunt meenemen. Wij zijn iedere dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van dinsdag. Of u nu in de buurt van Antwerpen, Bornem of Sint-Niklaas woont, ons tuincentrum is goed bereikbaar. Ook als u zelf een boeket wilt laten samenstellen, staan wij u graag te woord. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.