Groente, fruit en kruiden

Begin vandaag nog met uw eigen moestuin 

Bent u ook zo'n liefhebber van verse groente, fruit en kruiden? Wilt u er zeker van zijn dat uw groente, fruit en kruiden op een biologische manier gekweekt zijn? Dan hebben wij de oplossing voor u! Begin uw eigen moestuin en haal alles wat u nodig heeft in ons tuincentrum in Temse. Van zaden tot kweekbakjes, wij hebben alles in huis. 

Waarom een eigen moestuin beginnen?

Het kweken van groente, fruit en kruiden is helemaal niet zo moeilijk als u denkt. U hebt er niet veel ruimte voor nodig en het is ook nog eens heel erg leuk om te doen. Het is ontzettend bevredigend om iets zelf te zien groeien en er vervolgens van te kunnen eten. Daarbij is het ook nog eens goedkoop, duurzaam en gezond. Win-win-win situatie, toch?

Als u begint met het kweken van uw eigen groenten, fruit en kruiden heeft u de keuze uit talloze soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor: 

 • tomaten, 
 • wortelen, 
 • komkommers, 
 • aardbeien, 
 • frambozen, 
 • basilicum, 
 • peterselie, 
 • tijm 
 • en nog veel meer. 

U kunt het zo gek niet bedenken of het is wel te kweken in uw eigen moestuin.

Wat heeft u dan nodig om te beginnen? 

Het volgende heeft u nodig om te  starten met een eigen moestuin: 

 • zaden of plantjes, 
 • goede potgrond, 
 • voldoende water 
 • en een beetje zon. 

Bij ons tuincentrum in Temse hebben we alles wat u nodig heeft om van start te gaan. We hebben een ruime keuze aan zaden en plantjes maar ook potgrond, meststoffen en vele andere tuinbenodigdheden. We staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bekijk onze openingsuren en kom langs. 

Kweek uw eigen groenten, fruit en kruiden - goedkoop en duurzaam!

Het kweken van uw eigen groenten, fruit en kruiden heeft nog een groot voordeel. U weet namelijk precies wat er in uw eten zit. U heeft zelf de controle over de manier waarop u het kweekt en u hoeft u geen zorgen te maken over pesticiden en andere chemicaliën. Zo weet u zeker dat u alleen het beste en gezondste eten op tafel zet.

En laten we eerlijk zijn; er is toch niets lekkerder dan verse groenten en fruit uit uw eigen tuin? U hoeft niet meer naar de supermarkt te rennen voor uw dagelijkse portie vitamines. U kunt gewoon even de tuin inlopen en plukken wat u nodig heeft. Dat is pas écht vers!

Het kweken van uw eigen eten is leuk én gezond!

Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om samen met uw kinderen, partner of vrienden in de tuin bezig te zijn. Het is een leuke en leerzame activiteit voor jong en oud. Het brengt mensen samen en het zorgt voor een gezonde levensstijl. 

Dus waar wacht u nog op? Begin met het kweken van uw eigen groenten, fruit en kruiden. Het is makkelijk, leuk, gezond en duurzaam. In ons tuincentrum in Temse helpen we u graag op weg met het maken van de juiste keuze. Heeft u geen tuin maar wel een klein balkon? Ook u kunt uw eigen groenten, tuin en fruit kweken. Lees er meer over in onze blog snoepen van eigen balkon. Heeft u nog vragen? Voel u vrij om contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch en per e-mail te bereiken. Uiteraard bent u ook meer dan welkom in onze vestiging in Temse. Tot snel! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten