Halloween

Wie zegt dat Halloween de griezeligste dag van het jaar is? Bij Van Buynder hebben we namelijk super schattige accessoires om uw huis in de oktobermaand mee te decoreren. Van decoratieve pompoenen in allerlei soorten, maten en kleuren tot leuke dinerkaarsen met een spookjesgezicht erop. Kom langs in ons tuincentrum en ontdek ons griezelige assortiment. Niets angstaanjagends, maar juist leuk voor jong en oud! 

Pompoenen

Vanaf de maand september vindt u in ons tuincentrum volop pompoenen. Van de welbekende oranje pompoenen die u kunt uithollen met een waxinelicht erin, tot de vreemdgevormde kalebassen. De kalebassen, een verzameling van pompoenen, flespompoenen, fleskalebas en courgettes, vormen een leuke decoratie op de herfsttuintafel of de Halloweenschaal in huis. Pompoenen zijn een onmisbaar element tijdens Halloween. Bezoek ons tuincentrum en bekijk ons ruime aanbod aan pompoenen in alle soorten, kleuren en maten. 

Halloween pompoen uithollen

Halloween pompoen uithollen - Van Buynder

Het snijden van pompoenen is een traditionele Halloweenactiviteit die elk jaar terugkomt. Wat voor leuke ideeën heeft u voor uw pompoen dit jaar? Geef uw pompoen een persoonlijke draai met een knipoog, een grijns of zelfs met een bril! Hoe u zo'n pompoen gezicht maakt? Volg het stappenplan hieronder:

  1. Kies voor een pompoen met een vlakke onderkant, zodat deze goed blijft staan.
  2. Snijd voorzichtig een cirkelvormig deksel uit de bovenkant van de pompoen. Snijd schuin zodat het deksel niet in de pompoen valt
  3. Schep met een lepel de zaden. en vezels uit de pompoen. Maak de binnenkant goed schoon zodat u een glad oppervlak krijgt.
  4. Gebruik een stift om het gezicht op de pompoen te tekenen.
  5. Gebruik een scherp keukenmesje of een speciaal pompoensnijgereedschap om voorzichtig langs de getekende lijnen te snijden. Zorg ervoor dat u naar buiten snijdt, zodat de stukken niet in de pompoen vallen.
  6. Plaats een LED-kaarsje in de pompoen.
  7. Plaats het uitgesneden deksel terug op de pompoen. Als het niet goed blijft zitten, kunt u het met tandenstokers vastzetten.

Onthoud dat veiligheid voorop staat bij het uithollen van een pompoen. Gebruik altijd de juiste gereedschappen, werk op een stabiele ondergrond en wees voorzichtig tijdens het snijden.

Kaarsen en kandelaars

Kaarsen en kandelaars Halloween - Van Buynder

Ook voor gezellige kaarsen en kandelaars voor Halloween bent u bij Van Buynder aan het juiste adres. Wij hebben kaarsenhouders in de vorm van een griezelig spookje, dinerkaarsen met en spookjeshoofd erop of kaarsen in de vorm van een spookje. Dit alles niet in hysterische kleuren als oranje en zwart, maar juist in stijlvolle kleuren als beige, crème, taupe en wit. Dus ook als u een stijlvol interieur hebt, maar toch iets extra's wilt doen voor Halloween, hebben wij de perfecte accessoires voor u. Kom langs op onze decoratieafdeling en bekijk de leukste Halloweenkaarsen en kandelaars. 

Accessoires

Halloweendecoratie - Van Buynder

Vindt u het leuk om uit te pakken tijdens Halloween? Versier dan uw huis met deze leuke slingers en papieren pompoenen. Plak de papieren vleermuizen aan de muur voor een extra griezelig effect en hang de spookjesslinger op in de woonkamer. Ook een leuke standaard met Happy Halloween mag uiteraard niet ontbreken. Bij Van Buynder vindt u allerlei sfeervolle accessoires voor Halloween. 

Teddy pompoenen

Teddy Pompoenen - Halloween - Van Buynder

Nieuw in ons assortiment: knuffelbare pompoenen. Ja, het is ech waar. Deze pompoenen gemaakt van teddystof zijn heerlijk zacht en staan super leuk als sierkussen op de bank. Of zet de pompoen op het dressoir of op een bijzettafel voor een extra gezellige look. Deze te leuke teddy pompoenen zijn dé nieuwe trend van het najaar 2023 en overduidelijk onze nieuwe favoriet. Wees er snel bij want we weten uit ervaring dat alle teddy’s altijd de deur uitvliegen. Prijzen van de pompoentjes: Klein formaat € 6,99. Middelste formaat € 9,99. Groot formaat € 14,99. Op = op!

Vier Halloween bij Van Buynder

Tuincenter Van Buynder is uw place-to-go voor de leukste Halloweenaccessoires. Kom langs in ons tuincentrum in Temse en sla uw slag in onze gezellige winkel. Niet alleen voor Halloween, maar ook tijdens andere feestdagen hebben wij de leukste accessoires voor u klaarstaan. Bezoek onze sfeerafdeling en maak het thuis nog gezelliger. Wij hopen u snel te zien in ons gezellige tuincentrum. Heeft u vragen over ons Halloweeenassortiment of wilt u actuele voorraden opvragen, neem dan contact op via 03/771.38.20. Tot snel bij Van Buynder!

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau