Over ons

Tuincenter Van Buynder

Al 25 jaar uw huis-, tuin-, & dierenspeciaalzaak in familiale sfeer.

Onze bloemstylisten stellen elke week prachtige boeketten en bloemstukken samen vol verse bloemen, geïnspireerd door de laatste trends. Ze zijn met de hand gebonden en met ontzettend veel liefde gemaakt! Een bruidsboeketje voor jou, een corsage voor hem? Een rouwarrangement of bloemenkrans? Wij weten perfect hoe we aan jullie wensen tegemoet kunnen komen.

Binnen de wereld van interieur en decoratie nemen wij een unieke positie in. Ons familiebedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een onderneming dat zich toespitst op de verkoop van verschillende hoogstaande interieurmerken o.a. Riverdale, Lifestyle, Jline, D&M, ... In combinatie met onze kennis van inrichting en decoratie, vormt dit de basis die je huis omtovert tot een warme thuis.

Onze collecties gaan altijd met de laatste trends mee waardoor het eenvoudig en inspirerend is om jouw interieur steeds weer een andere uitstraling te geven.

Laat de natuur zowel buiten als binnen in uw huis terugkomen met bloeiende of groene planten. Wij trachten je het hele jaar door een waaier aan kleuren en soorten aan te bieden in onze plantenafdeling. Bloemen en planten in en om je huis, dat fleurt letterlijk je dag op. Ze zijn zalig om te zien, strelen je neus en zijn bovendien weer helemaal trendy.

Ben je een echte dierenvriend? Wil je graag jouw huisdier eens goed verwennen? Dat treft. Ons team van de dierenafdeling is gek op dieren.De gezondste voeding, de zachtste mandjes, de sterkste leibanden, de beste verzorgingsproducten, de hipste hondenkledij, de lekkerste snoepen,... Kortom, het beste voor jouw dier!

Onze winkel is zeer vlot bereikbaar en beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Wij zijn alle dagen open van 10.00 tot 18.00 uur, ook op zaterdag, zondag en feestdagen. (Dinsdag gesloten) Voor vragen mag je ons altijd contacteren op het nummer +32 (0)3 771 38 20 of via de contactsheet op deze site.

We kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen! :)

Fleurige groetjes,

Johan, Laurette, Stephanie & Charlotte & heel ons Fantastisch Team!

Tuincenter Van Buynder