Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Op zondag 11 juni is het Vaderdag. Sokken, stropdassen en aftershave heeft hij vast al genoeg. In ons tuincentrum in Temse vind je allerlei verrassende, leuke én praktische cadeaus die zeker een schot in de roos zijn. Of je vader nu groene vingers heeft of niet. En voor elk budget.  

Voor de tuinman

Voor vaders die graag tuinieren is goed tuingereedschap of een extra hulpje altijd welkom. Bijvoorbeeld een elektrische snoeizaag, een automatische sproeier of een ander bewateringssysteem, kniebeschermers, een kruiwagen, een riem met lussen en zakken voor zijn tuingereedschap of een nieuwe schep. Of gewoon een echt goede snoeischaar of puike tuinhandschoenen.

Voor de buitenkok

Sommige mannen vind je nauwelijks in de keuken, maar gaan wel helemaal los bij de barbecue. Misschien is zijn barbecue aan vervanging toe, of wil hij eens experimenteren met een keramische barbecue of rookoven. In ons tuincentrum in Temse kun je kiezen uit heel veel verschillende barbecues en bijbehorende accessoires. Zoals een kleine barbecuetafel voor op de camping of het balkon, een speciale tangenset, pizzasteen, draaispit of extra grillplaat. En voor de echte smulpaap kun je ook denken aan een (hang)mand of pot vol tomaten- of aardbeienplantjes en smakelijk kruiden, zoals rozemarijn, salie en tijm.

Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Voor pietje-precies

Moet hij in de schuur of garage telkens zoeken naar zijn tuinhandschoenen of snoeischaar? Kijk dan in ons tuincentrum in Temse bij de handige opbergsystemen voor aan de wand, overzichtelijk ingedeelde kisten en kastjes,  hangers en liggers voor gereedschap aan de muur... Keuze te over.

Voor de levensgenieter

Houdt je vader vooral van ontspannen genieten van het zomerse buitenleven? Kijk bij ons dan eens naar een comfortabele tuinstoel, al dan niet met voetenbankje, een zitzak, een hangmat of extra (opklap)tafeltje. Een parasol of een parasolboom, zoals een dakplataan, biedt schaduw op hete, zonovergoten dagen, zodat hij nog langer buiten kan luieren. Er zijn ook trendy schaduwdoeken met verschillende patronen die hem deze zomer lekker koel houden. Een buitendouche of zwembad kan daar ook voor zorgen. Met een grote buitenlamp, feestelijk lichtsnoer, een vuurschaal, vuurfkorf of tuinhaard kan hij ook ’s avonds nog de bloemetjes buiten zetten.  

Vaderdagcadeaus voor tuin en balkon

Voor de dierenliefhebber

Water trekt dieren aan en brengt letterlijk leven in de brouwerij. Of het nu om vogels, egels, insecten of padden gaat. Is er geen plek voor een vijver, kijk dan bij de waterschalen, mini-vijvers en waterornamenten. Deze zijn er in alle mogelijke materialen, vormen en afmetingen. Heeft hij al een vijver? Geef hem dan een paar nieuwe vissen, oever- en waterplanten of fonteintje cadeau. Je kunt ook kiezen voor een insectenhotel, egelhuisje, nestkast, voederschaal of -silo voor de vogels of een vleermuizenkast.

Het hele team van ons tuincentrum in Temse wenst je een heel fijne Vaderdag en helpt je graag met het uitkiezen van een geschikt cadeau!