Overig

Naast het assortiment tuinmeubelen heeft u keuze uit diverse soorten parasols, zowel houtstokparasols, gewone parasols en zelfs parasols met een draaimechanisme. De doeksoorten lopen uiteen van puur katoen tot polyester en zijn in diverse kleuren leverbaar. Mocht u een kleur willen die niet in ons assortiment zit, bestaat er altijd een mogelijkheid deze te bestellen mits voorradig.

De keuze in barbecues is groot, wij hebben een met zorg samengesteld assortiment waarin u de keuze heeft in gas-, houtskool- en electrische barbecues.
Naast mooie vuurkorven in diverse modellen hebben wij ook terrashaarden die het buiten zitten nog aangenamer maken.

Vergeet niet naar de onderhoudsmiddelen te kijken want ook kunststof tuinmeubelen hebben hun zorg nodig in de vorm van een speciale polish die zorgt dat de kleur mooi blijft en tevens een beschermingslaag achterlaat. Teakhouten meubelen kunt u behandelen met een speciale cleaner die er voor zorgt dat het hout mooi op kleur blijft.

Kortom een ruime keuze onderhoudsmiddelen en beschermingsproducten zoals plastic hoezen voor uw tuinmeubelen, parasols en kussens zijn bij ons verkrijgbaar.
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen