Een tuincentrum vol Valentijnsverrassingen

Een tuincentrum vol Valentijnsverrassingen

Donderdag 14 februari 2019 hangt de liefde in de lucht: het is Valentijnsdag! Een bos rode rozen is natuurlijk altijd een schot in de roos, maar u kunt uw (geheime) geliefde op nog veel meer manieren verrassen met een mooi en origineel cadeau voor Valentijn. Ons tuincentrum in Temse speelt graag voor Cupido.

7 originele Valentijnscadeaus

  • Snijrozen zijn vlak vóór en op Valentijnsdag aardig aan de prijs. Tuinrozen zijn nu juist voordelig geprijsd, zeker wanneer u ze met ‘kale wortel’ koopt, dus niet in een pot met aarde. Bovendien is februari een perfecte maand om rozen te planten, mits het niet vriest. Verover uw geliefde met een klim-, stam- of struikroos die in haar lievelingskleur bloeit, die heerlijk geurt en/of haar naam of een romantische naam heeft.
  • Verras haar (of hem) met een uitgebreid, zelfgekookt diner en een mooi gedekte tafel. Romantische (geur)kaarsen, maar ook andere accessoires, zoals mooie theelichthouders, vazen en servetten, mogen daarbij niet ontbreken. U vindt ze volop in ons tuincentrum in Temse.
  • Vul een mooie mand of bak met bloeiende voorjaarsbolletjes als sneeuwklokjes, hyacinten, mininarcisjes, krokussen, blauwe of witte druifjes en maak er met een rood lint een mooie strik omheen.
  • Kijk ook eens naar haar favoriete tuinplant of een plant met een toepasselijke, romantische naam, zoals de klimplant bruidssluier (Fallopia), een klimmende passiebloem of de vaste plant brandende liefde (Lychnis).
  • Stuur haar of hem een mooie kaart en doe daar een zakje zaden bij, bijvoorbeeld van vergeet-me-nietjes, zonnebloemen, korenbloemen, klaprozen of cosmea. Terwijl hij of zij ze opkweekt en ze straks vrolijk bloeien zal zijn of haar hart telkens weer smelten.
  • Is hij of zij gek op dieren? Verras hem of haar dan met lekkernijen of een leuk speeltje voor zijn of haar hond of kat, cavia of konijn, met een vogelhuisje, een mooie vogelvoedersilo of -waterdrinkschaal.
  • Een geliefde met groene vingers zal zeker opfleuren van met hartjes of bloemen bezaaide tuinhandschoenen of een dito tuinschaar, of een prachtige nieuwe kamerplant met vuurrode bloemen, zoals een amaryllis, anthurium of de lipstickhangplant (Aeschynanthus pulcher).

 

Ons tuincentrum in Temse wenst jullie een gelukkige Valentijnsdag!